Te zware Tévez scoort, maar lijdt bizarre nederlaag in derby

Reacties

Carlos Tévez heeft zaterdag zijn derde treffer in de Chinese competitie aan laten tekenen. Voor de fans van zijn club Shanghai Shenhua was dat geen reden om de polonaise in te zetten, aangezien Tévez en consorten de derby tegen Shanghai SIPG met liefst 6-1 verloren.

Te zware Tévez scoort, maar lijdt bizarre nederlaag in derby

Begin deze week kreeg Tévez, die voor 700 duizend per week op de loonlijst staat, ervan langs van Wu Jingui. De nieuwe trainer van Shanghai Shenhua vindt dat de aanvaller eerst maar eens moet afvallen om een basisplaats te krijgen.

Tegen de stadgenoot hield Wu Jinhui woord: Tévez begon op de bank. Aan het begin van de tweede helft werd de Argentijn echter alsnog ingebracht bij een 0-0 (!) tussenstand. Binnen een mum van tijd liep de thuisploeg (mede door een goal van Hulk) uit naar een 3-0 voorsprong, waarna Tévez de eer voor de bezoekers redde.

Al is 'eer' licht overdreven: Shanghai SIPG liep na de goal van de Argentijn nog uit naar een 6-1 triomf. Shanghai Shenhua bezet de tegenvallende twaalfde plaats, tien plekken onder Shanghai SIPG.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.