Tankt Feyenoord vertrouwen in de oefenwedstrijd tegen NAC?

ADVERTORIAL – Lukt het Feyenoord om anderhalve week voor de competitiestart nog eens te winnen in de voorbereiding? Arne Slot treft met zijn elftal woensdagmiddag zijn oude club NAC Breda. Bekijk het aanbod van Unibet en speel mee!

Tankt Feyenoord vertrouwen in de oefenwedstrijd tegen NAC?
© Pro Shots

De Rotterdammers beginnen om 13.00 uur aan de wedstrijd tegen de Brabanders die vorig seizoen als achtste eindigden in de Keuken Kampioen Divisie. Het duel wordt gespeeld op Varkenoord en is voor Slot een mooie kans om aanwinsten verder in te passen. Aankoop Javairô Dilrosun deed zondag al veel ritme op tegen Olympique Lyon door meer dan een uur mee te spelen. Van de Fransen werd door Feyenoord met 0-2 verloren. Het was alweer de derde nederlaag in de oefencampagne.

Tegen NAC is Feyenoord de duidelijke favoriet. Inzetten op een overwinning van de Rotterdammers kan je 1.25 keer de inleg opleveren. Heb je veel vertrouwen in de ploeg van Slot? Dan is het nog interessanter om te kijken naar het aantal doelpunten dat Feyenoord gaat maken. Zijn dat er tegen NAC minstens drie? De quotering voor minstens drie goals van de thuisploeg is maar liefst 2.04.

Inzetten op het totale aantal doelpunten van beide teams in deze oefenwedstrijd kan natuurlijk ook. De quotering voor minstens vier goals is 2.15 en de odd loopt op naar 3.70 voor vijf goals of meer.

Het moeilijke eerste hoofdstuk van het seizoen lijkt afgesloten bij Feyenoord. De club verloor met 7-0 van FC Kopenhagen en ging met 4-0 onderuit tegen Union Sint-Gillis, terwijl met Luis Sinisterra en Tyrell Malacia twee smaakmakers naar de Premier League vertrokken. Inmiddels is Dilrosun al aan de selectie toegevoegd en werd Sebastian Szymanski gehaald. Succescoach Slot heeft zijn contract verlengd en er wordt werk gemaakt van de komst van Oussama Idrissi en Quinten Timber. Een glansrijke zege op NAC zou passen in de reeks van goed nieuws.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's