Talentvolle Touré tekent na vertrek bij Feyenoord voor PSV

Reacties

Cheick Touré maakt de gevoelige overstap van Feyenoord naar PSV. De Eindhovenaren nemen de negentienjarige aanvaller transfervrij over van de Rotterdammers.

Talentvolle Touré tekent na vertrek bij Feyenoord voor PSV
© Pro Shots

Touré verruilde de jeugdopleiding van FC Dordrecht in 2013 voor die van Feyenoord en werd in 2017 de jongste Eredivisie-debutant van de club sinds Georginio Wijnaldum, toen hij op zestienjarige leeftijd als invaller ruim twintig minuten mocht meedoen tegen Willem II.

Een nieuw optreden in de hoofdmacht bleef mede door blessureleed uit en pogingen van Feyenoord om het aflopende contract van de linksbuiten te verlengen, liepen op niets uit. Eerder deze week maakte Touré daarop bekend de Rotterdammers na zeven jaar te zullen verlaten.

De vervolgstap waarvoor Touré nu kiest, mag toch wel opmerkelijk heten. De Nederlandse jeugdinternational tekent een tweejarig contract in Eindhoven, waar hij komend seizoen in eerste instantie zal aansluiten bij de selectie van Jong PSV, dat in de Keuken Kampioen Divisie uitkomt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.