Talent Bakkali uit twijfels over toekomst bij PSV

Reacties

PSV-talent Zakaria Bakkali twijfelt over zijn toekomst in Eindhoven. De net achttienjarige aanvaller dubt al weken over een aanbieding om zijn tot 2015 lopende contract met twee jaar te verlengen.

Talent Bakkali uit twijfels over toekomst bij PSV

'Het geld is goed, ik ben hartstikke gelukkig bij PSV, maar het gaat om mijn sportieve ontwikkeling', zegt Bakkali, die al maanden nauwelijks speelt omdat hij niet meer in Jong PSV mag uitkomen en bij het eerste elftal niet verder komt dan de bank.

'Ik ben gaan twijfelen, omdat ik nu wel erg weinig speel. Er is nu geen sprake van de mogelijkheid om door te groeien en dat wil ik natuurlijk wel. Als PSV mij niet kan garanderen dat er na de zomer sprake is van een stijgende lijn, waarom zou ik dan een nieuw contract tekenen. Dat is toch logisch? Ik eis geen basisplaats, maar op deze manier kan ik niet beter worden.'

De Belgische international is nog niet erg onder de indruk van het verhaal dat PSV hem schetste. 'Niet helemaal, in ieder geval. Ik verwacht binnenkort wat meer van PSV te horen. Het is absoluut niet uitgesloten dat ik teken, maar ik twijfel wel. Dat zeg ik eerlijk.'

Bakkali, afkomstig uit Luik, is een van de grootste talenten van PSV en speelt al vanaf zijn twaalfde jaar in Nederland. Eerder verloor de club diens generatiegenoot Riechedly Bazoer aan Ajax, omdat die geen perspectief zag bij PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.