Tagliafico na sterke start bij Ajax terug in Argentijnse ploeg

Reacties

Nicolás Tagliafico heeft zich in zijn eerste weken bij Ajax in de kijker gespeeld bij bondscoach Jorge Sampaoli. De linksback is geselecteerd voor de aankomende oefeninterlands van Argentinië.

Tagliafico na sterke start bij Ajax terug in Argentijnse ploeg

Tagliafico (25) zat in juni 2017 voor het laatst bij de Argentijnse selectie, voor de oefenduels met Brazilië en Singapore. In eerstgenoemde wedstrijd maakte hij op 9 juni zijn debuut in de nationale ploeg; tegen Singapore kwam hij vier dagen later niet in actie. 

Voor de interlands die volgden werd Tagliafico niet opgeroepen, waardoor hij dus nog maar op één interland voor Argentinië staat. Nu mag hij zich melden voor de wedstrijden tegen Italië (23 maart) en Spanje (27 maart) en hoopt hij dit aantal te kunnen uitbreiden. De verdediger van Ajax zal voor de aankomende oefenduels weer even ploeggenoot zijn van onder meer Lionel Messi, die (natuurlijk) ook is geselecteerd.

Tagliafico wil in de aankomende oefenwedstrijden zien dat hij een versterking is voor de Argentijnse ploeg, zodat hij in de zomer mee mag naar het WK in Rusland. Argentinië is voor dit toernooi ingedeeld in een groep met IJsland, Kroatië en Nigeria.

De Argentijnse selectie:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.