Tagliafico maakt fout goed en helpt Bosz aan persoonlijk record

Olympique Lyonnais heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Na een bliksemstart via Alexandre Lacazette kwam tegenstander Troyes vrijdagavond terug in de wedstrijd door een fout van Nicolás Tagliafico, maar de ex-Ajacied zette dat zelf weer recht met zijn eerste doelpunt in Frankrijk.

Olympique Lyonnais
4 - 1
Troyes
Troyes

Al in de derde minuut maakte Lacazette zijn tweede doelpunt van het seizoen na een foutieve terugspeelpass bij Troyes. Enkele minuten voor rust werd het echter 1-1, Tagliafico beging een overtreding en veroorzaakte een strafschop, die werd benut door Florian Tardieu.

De tweede helft was nog geen minuut bezig of Tagliafico maakte zijn fout goed met een intikker bij de tweede paal. Daarna liep Lyon simpel uit via twee doelpunten van Tetê. Bij de 4-1 kreeg Tagliafico ook nog eens de assist op zijn naam.

Omdat de thuisclub de laatste twee wedstrijden van het vorige seizoen ook won, heeft trainer Peter Bosz nu vier officiële wedstrijden op rij gewonnen met Lyon. Dit is voor het eerst sinds hij in de zomer van 2021 werd aangesteld. Lyon is samen met Paris Saint-Germain foutloos na twee duels, het doelsaldo van de regerend landskampioen is wel beter.