Tadic krijgt tip van oude bekende: 'Zeuren, zeiken, janken. Ga voetballen'

Reacties

Opstootjes en irritaties ontsierden zondag met name de eerste helft van de TOTO KNVB-Bekerfinale tussen Ajax en PSV. Ook Dusan Tadic liet zich meeslepen in de emoties. Dat leverde de aanvoerder van de Amsterdammers kritiek op van een oude bekende.

Tadic krijgt tip van oude bekende: 'Zeuren, zeiken, janken. Ga voetballen'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
ns
1 - 1
PSV
PSV

FC Groningen plukte Tadic op 22-jarige leeftijd weg bij Vojvodina Novi Sad in zijn thuisland Servië. De transfer bleek een schot in de roos. Hans Nijland, toenmalig voorzitter van De Trots van het Noorden, blijkt Tadic nog altijd niet uit het oog verloren te zijn. Op Twitter ergerde Nijland zich aan het gedrag van de ex-speler van Groningen.

'Tadic in zijn FC-tijdperk een geweldige prof, sieraad binnen onze club', begint Nijland zijn relaas nog positief. Vervolgens heeft de voormalig bestuurder een tip voor de aanvoerder van Ajax, dat de bekerfinale na penalty's verloor van PSV. 'Nu zeuren, zeiken, janken. Ga voetballen, je bent nog steeds een geweldige speler.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na twee jaar in de Euroborg verkaste Tadic naar FC Twente. Zijn carrière leidde hem vervolgens via Southampton naar Ajax, waar hij als aanvoerder een van de bepaldende spelers is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.