Swansea haalt met Llorente helft van gewenst spitsenduo

Reacties

Swansea City-manager Francesco Guidolin voegt met Fernando Llorente nog voor de start van het Premier League-seizoen een sterke aanvalsleider aan zijn selectie toe. De 31-jarige Spanjaard komt over van Sevilla en tekende voor twee jaar bij de Welshe club.

Swansea haalt met Llorente helft van gewenst spitsenduo

Bij Sevilla kwam Llorente vorig seizoen onder Unai Emery nog tot 23 optredens in de Primera División, waarin hij vier keer doel trof en vier assists verzorgde, maar deze zomer bleek al gauw dat diens opvolger Jorge Sampaoli het niet in hem zag zitten.

De Argentijn - die komend seizoen kan beschikken over Atlético Madrid-huurling Luciano Vietto en de van Toulouse overgekomen Wissam Ben Yedder - gunde Llorente dan ook zijn transfer, die er met het akkoord met The Swans nu al is gekomen. De Engelsen kochten het tot medio 2018 doorlopende contract van de spits bij de Europa League-winnaar af voor een nog onbekend bedrag.

Met de komst van Llorente is Swansea echter nog niet klaar op de transfermarkt, want na het vertrek van de aanvallers Alberto Paloschi, Éder en Bafetimbi Gomis wil de clubleiding nog minstens één voorhoedespeler naar Wales halen. Onder anderen Wilfried Bony (Manchester City) en Leonardo Ulloa (Leicester City) worden aan de Premier League-club gelinkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.