Suriname ontsnapt door enorme blunder aan nederlaag

Reacties

Suriname heeft bij de start van de Nations League een punt gepakt tegen Jamaica. De ploeg van bondscoach Stanley Menzo werd in Paramaribo vlak voor tijd geholpen door een eigen goal (1-1).

Suriname ontsnapt door enorme blunder aan nederlaag
© Pro Shots

Suriname is in de Nations League ingedeeld in een poule met Jamaica en Mexico, dat natuurlijk favoriet is voor groepswinst. De twee underdogs stonden tegenover elkaar bij de start van de nieuwe poulefase. Het was voor Suriname vooral letten op Aston Villa-aanvaller Leon Bailey, maar het was een andere buitenspeler van de bezoekers die de score opende. Warner Hahn werd in de 39ste minuut geklopt door Junior Flemmings (0-1), die actief is bij Toulouse.

Met onder anderen Diego Biseswar, Florian Jozefzoon en Yanic Wildschut binnen de lijnen, ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker. Suriname had het initiatief en forceerde in de 84ste minuut de 1-1. Door een kolderiek eigen doelpunt van doelman Amal Knight ontsnapte Suriname aan een nederlaag. Knight blunderde verschrikkelijk, bij een poging de bal weg te slaan na een corner, sloeg hij de bal in eigen doel.

De blunder is hieronder vanaf 3.50 te zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.