Surinaamse bond verwelkomt Vermeer en nog drie nieuwe internationals

Reacties

De Surinaamse bond heeft bekendgemaakt dat Kenneth Vermeer (37) zich beschikbaar heeft gesteld voor de nationale ploeg van Suriname. De ex-keeper van onder andere Ajax en Feyenoord speelde vijf interlands voor het Nederlands elftal.

Surinaamse bond verwelkomt Vermeer en nog drie nieuwe internationals
© Pro Shots

Vermeer is een van de vier nieuwe gezichten bij Suriname. Ook Daishawn Redan (Venezia), Dhoraso Klas (ADO Den Haag) en Stefano Denswil (Trabzonspor) worden woensdag door de Surinaamse bond welkom geheten bij de Natio. Suriname verwelkomde onlangs Henk ten Cate als nieuwe assistent-bondscoach.

Vermeer debuteerde in 2012 tijdens een oefeninterland tegen Duitsland voor het Nederlands elftal en zat in 2019 voor het laatst bij de selectie van Oranje. Door versoepelde FIFA-regels kunnen internationals op bepaalde voorwaarden alsnog van nationale ploeg wisselen.

Cincinnati FC maakte in de nacht van dinsdag op woensdag officieel bekend dat de club afscheid neemt van routinier Vermeer, die in mei 2021 bij de MLS-club tekende. Het versterkte Suriname hoopt zich met bondscoach Aron Winter te kwalificeren voor de Gold Cup en het WK van 2026 in Canada, de Verenigde Staten en Mexico.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.