Superduo zet imponerende start bij SC Cambuur voort

Reacties

SC Cambuur heeft in speelronde vijftien geen fout gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie. Almere City FC werd zondagavond verslagen, Robert Mühren en Jamie Jacobs schitterden opnieuw in het shirt van de formatie uit Leeuwarden.

Superduo zet imponerende start bij SC Cambuur voort
© Pro Shots
SC Cambuur
SC Cambuur
3 - 1
Almere City FC
Almere City FC

Al in de zestiende minuut opende Mühren de score op aangeven van Jacobs, voor de spits was het alweer zijn twaalfde doelpunt dit seizoen. Nog in de eerste helft verdubbelde Jacobs de marge, waarna hij ook in de tweede helft trefzeker was. Een kwartier na de tweede goal van Jacobs maakte Shayon Harrison de eretreffer voor Almere City.

Voor Jacobs, deze zomer transfervrij overgekomen van AZ, waren de twee goals tegen Almere City een onderstreping van zijn sterke seizoenstart. In zijn eerste volledige seizoen in de KKD maakte hij voor Jong AZ negen doelpunten, nu staat Jacobs al na veertien duels op dit aantal. Samen zijn Mühren en Jacobs goed voor 21 doelpunten, wat neerkomt op zestig procent van de totale productie van de koploper in de KKD.

Door de overwinning staat SC Cambuur na vijftien duels op 33 punten, drie meer dan De Graafschap. De club uit Doetinchem speelde wel een wedstrijd minder.

Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie 2019/2020

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
SC Cambuur
29
21
3
5
68-25
+43
66
2
De Graafschap
29
17
11
1
63-28
+35
62
3
FC Volendam
29
16
7
6
57-42
+15
55
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.