Supercomputer: Ten Hag en Man United hoeven niet te rekenen op CL-ticket

Reacties
Supercomputer: Ten Hag en Man United hoeven niet te rekenen op CL-ticket
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Erik ten Hag lijkt het na een stroeve start behoorlijk op de rit te hebben bij Manchester United, maar de Nederlandse manager hoeft niet te rekenen op Champions League-voetbal. Volgens de berekeningen van een supercomputer eindigt United namelijk voor het tweede seizoen op rij buiten de topvier.

United maakte zondag in eigen huis een einde aan de ongeslagen status van koploper Arsenal. Daardoor klommen The Red Devils naar de vijfde plaats in de Premier League. Dat is ook de positie waar United zich na 38 wedstrijden bevindt, zo heeft een supercomputer van bookmaker SBK berekend.

De rekenmachine gebruikte diverse analyses om de eindstand van de Premier League te voorspellen op basis van de eerste zes wedstrijden. Ondanks de recente opmars komt United volgens de berekeningen aan het eind van de rit niet in aanmerking voor een ticket voor de Champions League.

De eindstand in de Premier League volgens de supercomputer:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.