Super Saturday: speciale Salah-actie tijdens terugkeer Gerrard bij Liverpool

ADVERTORIAL - Het is de dag waar Steven Gerrard sinds de start van zijn trainerscarrière van gedroomd heeft, de dag van zijn terugkeer op Anfield. Blik vooruit op de wedstrijd van Liverpool tegen het Aston Villa van de legende en een paar van de andere Premier League-duels. Speel mee bij Jack's Casino en profiteer van de speciale aanbiedingen!

Super Saturday: speciale Salah-actie tijdens terugkeer Gerrard bij Liverpool
© Pro Shots

Gerrard werd geboren in Liverpool, doorliep de jeugdopleiding van de club van zijn hart en speelde tussen 1998 en 2015 in totaal 710 wedstrijden in het eerste elftal. Hij won met The Reds onder meer de Champions League en groeide uit tot een van de beste middenvelders van de wereld. Kan hij ook een legendarische trainer worden? Gerrard staat zaterdagmiddag voor het eerst langs de zijlijn op Anfield als manager in een Premier League-wedstrijd. Zijn start als coach van Aston Villa is veelbelovend. Hij won drie van zijn eerste vier wedstrijden, alleen van Manchester City werd verloren. De odd voor een zege van Villa op bezoek bij Liverpool is liefst 13.00.

Natuurlijk begint Liverpool om 16.00 uur als grote favoriet aan de achtste competitiewedstrijd van het seizoen in eigen huis. In de vorige zeven Premier League-duels op Anfield werd door de thuisploeg niet één keer verloren. Liverpool profiteerde vorige week door te winnen bij Wolverhampton Wanderers van de nederlaag van concurrent Chelsea en is gestegen naar de tweede plek. Manchester City is de koploper in Engeland, maar geen team scoorde vaker dan de ploeg van Jürgen Klopp (44 goals). De topscorer in Engeland is Mohamed Salah, die al dertien keer toesloeg. Jij kunt er met Jack's Specials van profiteren als Salah tegen Villa opnieuw scoort! De odd voor Team wint en speler scoort is speciaal verhoogd naar 2.00.

Inzetten op een reguliere zege van Liverpool kan je 1.24 keer de inleg opleveren, terwijl voor een overwinning met minstens twee goals verschil een quotering van 1.57 staat. Zet je liever in op doelpuntenmakers? Salah is de favoriet om te scoren (1.58), daarachter volgen Diogo Jota (1.98) en Sadio Mané (2.12).

Liverpool is een van de in totaal vijf topclubs die zaterdag in actie komen in de Premier League. Er mag met recht gesproken worden van een Super Saturday. Om voor extra spanning te zorgen bij de wedstrijden die starten om 16.00 uur hebben we gekozen voor een speciale aanbieding. Voor de combinatie met zeges van Arsenal, Liverpool en Chelsea is de quotering flink verhoogd naar 3.00. Arsenal neemt het in eigen huis op tegen Southampton en Chelsea speelt op het eigen Stamford Bridge tegen Leeds United. De odd voor een zege van The Gunners is 1.68 en de quotering voor een overwinning van The Blues is 1.29.

De afsluiter op de heerlijke Premier League-dag is het duel tussen Norwich City en Manchester United. Lukt het de opkrabbelende Red Devils om ten koste van de hekkensluiter voor de derde keer op rij te winnen in de competitie? Denk jij dat de ploeg van interim-manager Ralf Rangnick gaat winnen, ga dan voor de quotering van 1.44 voor een overwinning. En lukt het Cristiano Ronaldo om het 802de doelpunt in zijn profcarrière te maken in duel met Tim Krul? De odd voor een goal van Ronaldo is 1.78.

Geef het kijken naar de Premier League deze zaterdag extra glans door te profiteren van de speciale aanbieding van Jack's! Voor nieuwe spelers is er een free bet tot 50 euro te verkrijgen.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's