Succes Waterman en Cruijff in voorronde CL

Reacties

Boy Waterman houdt kans op een plek in de groepsfase van de Champions League, terwijl ook het Maccabi Tel Aviv van technisch directeur Jordi Cruijff goede zaken deed. Het Nederlands getinte Ludogorets is al uitgeschakeld.

Succes Waterman en Cruijff in voorronde CL

Boy Waterman heeft zich met APOEL Nicosia geplaatst voor de derde voorronde van de Champions League. De Cyprioten speelden op bezoek bij het Macedonische Vardar Skopje met 1-1 gelijk na een doelpuntloze remise in Nicosia van vorige week. In de volgende ronde ontmoet Waterman het Deense FC Midtjylland.

Het Maccabi Tel Aviv van technisch directeur Jordi Cruijff is ook door naar de derde voorronde. De Israëliërs rekenden thuis met 5-1 af met Hibernians, wat ruim voldoende was na de 2-1 verliespartij op Malta van vorige week. In de derde voorronde speelt tegen Maccabi tegen Viktoria Plzen.

Ludogorets
Jody Lukoki en Virgil Misidjan zijn met Ludogorets al uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League. Milsami was over twee duels te sterk voor de Bulgaren.

Het Moldavische Milsami won dinsdag met 2-1 van Ludogorets, dat vorige week al met 0-1 had verloren en daardoor strandt in de tweede voorronde van het miljoenenbal. Misidjan begon in de basis, terwijl de onlangs van PEC Zwolle overgekomen Lukoki inviel.

De vroege uitschakeling is een flinke domper voor de Bulgaarse topclub, die vorig seizoen doorstootte naar de groepsfase van het toernooi en vierde eindigde in een poule met Real Madrid, FC Basel en Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.