Suárez krijgt afscheidswedstrijd aangeboden bij Barcelona

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Suárez krijgt afscheidswedstrijd aangeboden bij Barcelona
© Pro Shots

'De dag dat je besluit te stoppen, zou ik wensen dat je een eerbetoonswedstrijd in Camp Nou krijgt'
• Hoewel Luis Suárez en Barcelona niet op de vrolijkste manier uit elkaar gaan, heeft de Uruguayaanse aanvaller wel een afscheidswedstrijd aangeboden gekregen voor het einde van zijn carrière van voorzitter Josep Maria Bartomeu. 'Als we spelers voorstellen of afscheid van ze nemen, zijn dat speciale dagen. Dit is een heel speciale dag. Hij is een Barcelona-legende. Ik hoop dat het je goed gaat en je moet weten dat jij en jouw gezin voor altijd welkom blijven in Barcelona. De dag dat je besluit te stoppen, zou ik wensen dat je een eerbetoonswedstrijd in Camp Nou krijgt', zei Bartomeu bij het afscheid van Suárez.

• De 53-jarige Kazuyoshi Miura is niet te stoppen. De Japanse voetballer van Yokohoma FC, waar hij sinds 2005 speelt, promoveerde het afgelopen seizoen met zijn club naar de hoogste divisie en daar werd hij tegen Kawasaki Frontale de oudste voetballer ooit op het hoogste niveau. Met zijn 53 jaar en 210 dagen verpulverde hij het oude record van Masashi Nakayama die ruim 45 jaar oud was.

Eerder schreven we dit portret over 'King Kazu'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We zijn hier niet gekomen om shirtjes te wisselen aan het einde van de wedstrijd. We spelen hier een bekerwedstrijd en hadden het Everton moeilijk kunnen maken.'
• Everton kwam woensdag op bezoek bij Fleetwood Town, de club uit de League One die onder leiding staat van Joey Barton. Het voormalig enfant terrible van de Europese velden keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan en Barton had in de rust dan ook geen goed woord over voor zijn ploeg. Na rust scoorde zijn ploeg nog twee keer, maar een 2-5 nederlaag kon niet voorkomen worden. 

• Hiep hiep. Hoera! Van harte gefeliciteerd voor de volgende (voormalig) voetballers: Dodi Lukebakio (23), Oriol Romeu (29), Lorenzo Ebecilio (29), John Arne Riise (40), Petri Pasanen (40), Fábio Aurélio (41), Marco Tardelli (66), Mike Obiku (52), Jeroen Heubach (46).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.