Suárez is los in Uruguay: rekening voor Nacional heropend

Luis Suárez heeft zijn rentree in de Uruguayaanse competitie in de nacht van vrijdag op zaterdag bekroond met een doelpunt. De 35-jarige aanvaller van Nacional scoorde met zijn hoofd tegen Rentistas.

Afgelopen week maakte Suárez al zijn rentree in de Copa Sudamericana. Tegen Atlético Goianiense viel hij een kwatier voor tijd in en kon hij een 0-1 nederlaag niet meer voorkomen. In de competitiewedstrijd tegen Rentistas verging het Nacional een stuk beter. De thuisploeg stond halverwege al met 2-0 voor.

Suárez kwam vervolgens in de ploeg voor de tweede helft en had slechts dertien minuten nodig om op het scorebord te komen. De Uruguayaan knikte van dichtbij raak uit een hoekschop van Brian Ocampo en liet het publiek in Estadio Gran Parque Central ontploffen.

Met de 3-0 zege op Rentistas tankt Nacional vertrouwen voor de return tegen Atlético Goianiense van komende woensdag, waar de nederlaag van afgelopen week moet worden weggepoetst.