Suárez in tranen: Uruguayaan valt uit in cruciale wedstrijd Atlético

Reacties

Luis Suárez heeft een blessure opgelopen in de zo belangrijke Champions League-wedstrijd van Atlético Madrid tegen FC Porto. De Uruguayaan verliet in de openingsfase in tranen het veld.

Suárez in tranen: Uruguayaan valt uit in cruciale wedstrijd Atlético
© Pro Shots
FC Porto
FC Porto
1 - 3
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Suárez moest al huilend vanaf de bank toekijken. De 34-jarige Uruguayaan zit in een lastige fase, hij scoorde in de voorbije zes competitiewedstrijd van Atlético slechts één keer en wilde tegen Porto zijn ploeg bij de hand nemen. De routinier werd vervangen door Matheus Cunha en zal ook vrezen de derby van zondag tegen Real Madrid te moeten missen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Atlético vecht in Porto voor zijn laatste kans in de Champions League. De Madrilenen zijn als hekkensluiter van Groep B aan de laatste speelronde in de groepsfase begonnen. Er moet gewonnen worden van Porto en dan moeten trainer Diego Simeone en co hopen op puntenverlies van AC Milan tegen groepswinnaar Liverpool.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Liverpool
6
6
0
0
17-6
+11
18
2
Atlético Madrid
6
2
1
3
7-8
-1
7
3
FC Porto
6
1
2
3
4-11
-7
5
4
AC Milan
6
1
1
4
6-9
-3
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.