Stuntploeg Girona grijpt weer koppositie in LaLiga

Reacties

Girona is in ieder geval tot zaterdagmiddag laat koploper van Spanje. De ploeg won vrijdag door een laat doelpunt van Yangel Herrera met 1-0 van Celta de Vigo.

Stuntploeg Girona grijpt weer koppositie in LaLiga
© Pro Shots
Girona
Girona
1 - 0
Celta de Vigo
Celta de Vigo

Girona is dé stuntploeg van Spanje en won al negen keer in elf wedstrijden. Het levert een dikverdiende eerste plaats in La Liga op en daar zal in ieder geval tot zaterdagmiddag geen verandering in komen. Girona moest tegen het laaggeklasseerde Celta bijzonder diep gaan en leek genoegen te moeten nemen met een punt, maar in blessuretijd sloeg de thuisploeg toe.

Daar was Daley Blind bij betrokken. De Nederlander gaf een pass tussen de linies op Aleix Garcia, die de bal met de hak doorspeelde op Herrera. Hij schoot van buiten de zestien heerlijk raak en bracht het Estadi Montilivi in vervoering.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Girona kan rustig achterover leunen en de uitslag bij Barcelona - Real Madrid afwachten. Wint Real Madrid, dan moet Girona de koppositie weer afstaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.