Stunt West Ham maakte einde aan droomstart Leicester City

Leicester City heeft zondag zijn eerste punten laten liggen in de Premier League. West Ham United kreeg de doelpuntenmachine stil en scoorde zelf wel.

Leicester City
0 - 3
West Ham United

Met de ogenschijnlijk onverwoestbare goalgetter Jamie Vardy als uithangbord was Leicester City flitsend uit de startblokken gekomen. Tegen West Ham United liepen The Foxes zondag tegen de eerste averij op. De nederlaag kreeg zijn beslag in de eerste helft.

Na bijna een kwartier kopte Michail Antonio namens The Hammers bij de tweede paal raak. De voorzet vanaf links was van Aaron Cresswell. De verdediger stond ook aan de basis van de 0-2. Zijn diepe bal kwam bij Pablo Fornals. De Spanjaard was ontsnapt aan de buitenspelval en rondde alleen voor Kasper Schmeichel af.

Leicester City deed verwoede pogingen de dreigende nederlaag te voorkomen. Maar het verweer was ondanks een veldoverwicht vruchteloos. West Ham maakte het karwei in de 83ste minuut af. Fornals deelde met het hoofd de genadeklap uit.

Southampton
Southampton
2 - 0
West Bromwich Albion

Southampton heeft de zege van vorige week tegen Burnley een vervolg gegeven. Promovendus West Bromwich Albion was niet opgewassen tegen The Saints, die kort voor rust op voorsprong kwamen dankzij Moussa Djenepo. De fraaie volley van Oriol Romeu in de 69ste minuut bleek de beslissing in het St. Mary's Stadium.