Inter-bestuurder Zanetti erg gecharmeerd van 'kampioen' Zirkzee

Reacties

De strijd om de handtekening van Joshua Zirkzee gaat komende zomer flink losbarsten in de top van Italië. Volgens La Gazzetta dello Sport gaat ook Juventus zich hard maken voor de Nederlander. Daarnaast sluit Javier Zanetti - de vice-president van Inter - niet uit dat zijn club een poging gaat wagen voor Zirkzee.

Inter-bestuurder Zanetti erg gecharmeerd van 'kampioen' Zirkzee
© Pro Shots

De naam van Zirkzee wordt met de naderende transferzomer steeds nadrukkelijker in de Italiaanse media genoemd. Enkele weken geleden berichtte La Gazzetta al dat AC Milan één van de gegadigde clubs is die de nummer negen van Bologna in wil lijven, en daar komt nu mogelijk nog een kaper op de kust bij. Ook aartsrivaal Inter vindt de verrichtingen van Zirkzee meer dan interessant.

'Hij is een groot kampioen: jong, getalenteerd en intelligent, maar ook fysiek heel sterk', begint Zanetti in gesprek met Tuttobolognaweb, dat deel uitmaakt van de roze sportkrant. De Argentijnse bestuurder ziet een samenwerking tussen Zirkzee, Lautaro Martínez en Marcus Thuram wel voor zich. 'Hij doet het heel goed, zo'n speler zou nuttig zijn voor iedereen die belangrijke doelen nastreeft. Zirkzee bij Inter? Als de kans zich voordoet, kunnen we erover nadenken. Hij, Lautaro en Thuram zijn jong en sterk.'

Juventus
Vrijdagmorgen domineert Zirkzee andermaal de headlines in Italië. Ook Juventus heeft zich in de startopstelling van de race om Zirkzee aangesloten. Er wordt een bedrag van zestig miljoen euro genoemd en dat is iets wat de Oude Dame nog wel eens problemen op zou kunnen leveren. Een troef die Juventus mogelijk wel in handen heeft is Thiago Motta. De trainer van Bologna is nog altijd in beeld als opvolger van Massimiliano Allegri, die na dit seizoen mogelijk vertrekt uit Turijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.