Strijd om Jørgensen: Gala nog in de running, PL-club informeerde

Reacties

De kans is nog steeds aanwezig dat Nicolai Jørgensen deze winter vertrekt bij Feyenoord. Galatasaray blijft interesse houden in de spits, die vorige week trefzeker was tegen AZ en tegen SC Heerenveen opnieuw een basisplek heeft.

Strijd om Jørgensen: Gala nog in de running, PL-club informeerde
© Pro Shots

De Turkse topclub heeft bij Feyenoord geïnformeerd naar de mogelijkheid om de spits over te nemen. Ook de andere Turkse topclubs deden navraag. Vanuit Engeland wordt Jørgensen ook gevolgd, een club uit de Premier League heeft informatie ingewonnen in Rotterdam over de beschikbaarheid van de Deense aanvalsleider.

Die interesse doet denken aan de januarimaand van drie jaar geleden, toen Feyenoord van Newcastle United meerdere biedingen ontving op Jørgensen. Deze werden echter allemaal afgewezen.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat zal niet staan te springen zijn spits kwijt te raken. Feyenoord haalde dan wel met Lucas Pratto een aanvaller, maar de aanvaller die overkwam van River Plate maakt nog geen indruk. Behalve Pratto beschikt Feyenoord ook nog over Robert Bozeník, die herstellende is van een enkelblessure. Dylan Vente, die dit seizoen pas twaalf minuten meedeed in de hoofdmacht, wordt verhuurd aan Roda JC Kerkrade.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.