Galatasaray informeert naar Jørgensen

Reacties

De kans bestaat dat Feyenoord Nicolai Jørgensen nog deze transferwindow kwijtraakt, nu Galatasaray heeft geïnformeerd naar de mogelijkheid de spits over te nemen.

Galatasaray informeert naar Jørgensen
© Pro Shots

De Turkse topclub overweegt momenteel een officieel bod en zou alvast een meerjarig contract hebben klaarliggen voor de spits. Jørgensen speelt zondag met Feyenoord de belangrijke wedstrijd tegen AZ, vermoedelijk in de basis.

Dick Advocaat zal niet staan te springen zijn spits kwijt te raken. Feyenoord haalde dan wel met Lucas Pratto een aanvaller, maar de aanvaller van River Plate kampt met de nodige aanpassingsverschijnselen. Tegelijkertijd is Feyenoord hard geraakt door corona, zodat de club een fatsoenlijk bod niet kan weerstaan.

Behalve Pratto beschikt Feyenoord ook nog over Robert Bozeník. Hij heeft de revalidatie van zijn enkelblessure bijna afgerond. Met Pratto en Bozeník telt de selectie van Feyenoord twee spitsen. De vraag is of Advocaat dat genoeg vindt. Als het aan de trainer ligt, verandert er niets in zijn selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Nicolai Jørgensen
Meer over Nicolai Jørgensen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.