Strijd om finaleplek blijkt speciaal weerzien tussen Regragui en Giroud

Reacties

De halve finale op het WK tussen Frankrijk en Marokko betekent woensdagavond een bijzonder weerzien tussen Olivier Giroud en de Marokkaanse bondscoach Walid Regragui. Het tweetal stond ooit korte tijd samen op het veld.

Strijd om finaleplek blijkt speciaal weerzien tussen Regragui en Giroud
Frankrijk
Frankrijk
2 - 0
Marokko
Marokko

Giroud (36) was tijdens dit WK met vier goals al van grote waarde voor Frankrijk en voor de halve finale tegen Marokko zullen Les Bleus weer rekenen op de topscorer aller tijden van de Fransen. Bij Marokko treft Giroud met Regragui (47) een oude bekende op de bank.

Op sociale media dook een foto op waarop Giroud op een trainingsveld te zien is met de bondscoach van Marokko. Nader onderzoek van de Franse krant Le Dauphiné Libéré wees uit dat het tweetal in de zomer van 2008 45 minuten samen op het veld stond bij een oefenduel van Grenoble Foot 38 met Strasbourg.

Regragui speelde tussen 2007 en 2009 voor Grenoble, waar hij ook zijn actieve carrière afsloot. Giroud was in het seizoen 2007/08 ook contractspeler bij Grenoble, maar werd verhuurd aan Istres. Voordat de huidige spits van AC Milan in de zomer van 2008 naar Tours vertrok, stond hij tijdens de voorbereiding nog kortstondig op het (trainings)veld met Regragui.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.