Streppel: 'Larsson is heel erg aan het worstelen met zichzelf'

Reacties

Na de zege op zijn voormalige werkgever Willem II (1-0) analyseerde Jurgen Streppel de vorm van de matchwinner Sam Larsson. Volgens de coach van SC Heerenveen worstelt de 24-jarige Zweed tijdens de wedstrijden met zichzelf.

Streppel: 'Larsson is heel erg aan het worstelen met zichzelf'

Larsson bezorgde Heerenveen met zijn treffer in de eerste helft de overwinning in het Abe Lenstra Stadion. Volgens Streppel is Samba Sam een voorbeeld voor de ploeg.

'Hij is heel erg aan het worstelen met zichzelf', vertelde hij in gesprek met FOX Sports. 'Hij wil dolgraag laten zien dat hij de beste is, dat is hij eigenlijk ook. Maar hij heeft het gewoon lastig. Hij vecht, hij durft fouten te maken en initiatief te nemen. Vandaar dat ik hem ook altijd laat staan.'

Heerenveen staat achtste in de Eredivisie en heeft na vanavond goede papieren voor een ticket voor de play-offs. Streppel houdt toch nog een slag om de arm en kijkt ook naar de andere ploegen. 'Ik weet niet wat Heracles gaat doen, die kunnen nog negen punten pakken in drie wedstrijden. Willem II zijn we in ieder geval kwijt. Dan heb je Groningen nog, één van deze drie zal moeten afhaken. Laten we hopen dat wij dat dat niet zijn.'

Heracles gaat zaterdagavond op bezoek bij PEC Zwolle (19.45 uur) en FC Groningen speelt in Deventer tegen degradatiekandidaat Go Ahead Eagles (20.45 uur). Heerenveen speelt in de laatste twee speelrondes nog tegen PEC Zwolle en NEC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.