Stevens: 'Moeilijk de jongens weer op de been te krijgen'

Reacties

VfB Stuttgart incasseerde opnieuw een zware klap. Trainer Huub Stevens beseft dat het lastig gaat worden maar ziet nog immer licht aan het einde van de tunnel.

Stevens: 'Moeilijk de jongens weer op de been te krijgen'

In Gelsenkirchen moest Stevens lijdzaam toezien hoe een 2-1 voorsprong in het laatste kwartier uitmondde in een 3-2 nederlaag. Klaas-Jan Huntelaar en Kevin-Prince Boateng bezorgden Schalke de punten en Stuttgart de kater.

'Het is moeilijk om de jongens weer op de been te krijgen, maar dat gaat ons lukken. Ik geloof nog immer in mijn ploeg', zei Stevens, die vorige week nog woest was na het weggeven van een 2-0 voorsprong tegen SC Freiburg (2-2).

Nu was Stevens minder hard voor zijn spelers. 'Het was een zeer bittere nederlaag. In de beginfase hebben we fouten gemaakt en kwamen we achter. Daarna zijn we in de wedstrijd gekomen en hadden na de 2-1 voorsprong kort na rust de mogelijkheden de wedstrijd te beslissen. Maar als je de kansen niet benut, dan wordt dat afgestraft.'

Door de nederlaag blijft VfB Stuttgart hekkensluiter in de Bundesliga, maar zag door de resultaten op de andere velden de concurrentie afstand nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.