Stevens maakt reputatie als 'Harter Hund' meteen waar bij Schalke

Reacties

Schalke 04 verloor zaterdag weliswaar van RB Leipzig (0-1), maar toch is de hand van Huub Stevens al zichtbaar. De 65-jarige interim-coach heeft Nabil Bentaleb zondag om disciplinaire redenen uit de selectie van de in crisis verkerende Bundesliga-club gezet.

Stevens maakt reputatie als 'Harter Hund' meteen waar bij Schalke

Daarmee maakt de in het trainersambt terugkeerde Stevens zijn reputatie als Harter Hund meteen waar. De verwachting in Duitsland was al dat met de komst van de Limburger de discipline flink zou worden aangehaald bij Schalke. En dat was nodig ook als we de berichten in Duitse media mogen geloven. Zo was er volgens Bild sprake van anarchie in de kleedkamer, waar een gebrek aan eenheid heerste onder de ontslagen Domenico Tedesco.

Waarom Bentaleb voorlopig moet meetrainen bij Schalke Onder-23, maakt de club uit Gelsenkirchen niet bekend. Wel schrijven Die Königsblauen dat de deur voor een terugkeer van de 24-jarige middenvelder, die dit seizoen in 24 van de 26 competitieduels meespeelde en in alle competities 33 keer in actie kwam (8 doelpunten), nog open staat. Zaterdag ontbrak de Algerijns international al in het thuisduel met Leipzig wegens liesproblemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.