Sterk optreden Vitesse terug te zien in Elftal van de Week

Reacties

De knappe overwinningen van Vitesse en FC Utrecht op respectievelijk Feyenoord en PEC Zwolle zorgen ervoor dat allebei de subtoppers twee spelers afvaardigen in het Elftal van de Week, dat deze keer in een 4-3-3 formatie aantreedt.

Sterk optreden Vitesse terug te zien in Elftal van de Week

Namens Vitesse staan Thulani Serero en Bryan Linssen bij de beste elf van de 23ste speelronde. Serero kreeg een 7,5 voor zijn optreden tegen de Rotterdammers, terwijl Linssen het nog beter deed met een 8. Daarmee is hij ook de Speler van de Week geworden.  

Van FC Utrecht zijn Willem Janssen en Gyrano Kerk geselecteerd. Beiden kregen een 7 voor hun spel tegen directe concurrent PEC Zwolle. Net als doelman Sergio Padt, die het lichtpuntje was bij FC Groningen. Opvallende namen zijn die van Roland Baas van Heracles Almelo en Danny Post van VVV-Venlo. Beiden staan niet bekend als de sterspelers van hun elftal, maar deden het dit weekend uitstekend.

Namens de topploegen staan Matthijs de Ligt en Steven Bergwijn bij de beste elf van deze speelronde. Het Elftal van de Week wordt gecompleteerd door twee bekenden van deze rubriek: Denzell Dumfries van SC Heerenveen en Hicham Faik van Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.