Stengs hoopt WK-kansen in leven te houden bij Antwerp

Reacties

Mark van Bommel krijgt bij Antwerp FC de beschikking over Calvin Stengs. De 23-jarige aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van OGC Nice.

Stengs hoopt WK-kansen in leven te houden bij Antwerp
© Pro Shots

Stengs maakte vorige zomer voor vijftien miljoen euro de overstap van AZ naar de Côte d'Azur, maar slaagde er niet in om een vaste basisplaats af te dwingen. Na Christophe Galtier (inmiddels trainer van Paris Saint-Germain) lijkt ook diens opvolger Lucien Favre niet volledig overtuigd van de kwaliteiten van Stengs, die dit seizoen in drie van de vier Ligue 1-duels aan de aftrap verscheen. In het shirt van Nice kwam hij in totaal tot 32 wedstrijden. Daarin was de aanvaller goed voor een doelpunt en een assist.

In de wandelgangen klonk ook PSV als optie voor Stengs, maar een mogelijke overgang kwam nooit van de grond. Bij Antwerp komt Stengs naast Van Bommel ook landgenoten Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp tegen. Onder de vleugels van de Limburgse oefenmeester hoopt Stengs een plek in de WK-selectie van bondscoach Louis van Gaal af te dwingen. Het is niet bekend of Antwerp een optie tot koop heeft bedongen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

C. Stengs


Geboortedatum:
18 december 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Nieuw-Vennep
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Feyenoord
Nationaal team:
Netherlands Under 23
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.