Stengs belooft meer na perfect duel: 'Niemand zit nog echt aan zijn top'

Reacties

Feyenoord maakte woensdagavond erg veel indruk in de Champions League, maar kan als het aan een van de uitblinkers ligt nog beter. Calvin Stengs schoof na het duel met Lazio aan voor de persconferentie.

Stengs belooft meer na perfect duel: 'Niemand zit nog echt aan zijn top'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Lazio
Lazio

Zijn conclusie in De Kuip was duidelijk: 'We hebben denk ik op de laatste minuten na een perfecte wedstrijd gespeeld. Dus dat is een compliment aan het team. Ik denk dat we heel goed van onze eigen krachten uit zijn gegaan.' Stengs denkt echter dat het nog beter kan. 'Niemand in de selectie zit volgens mij aan zijn top. We gaan groeien en dan zien we wel waar het eindigt.'

Voor Stengs zelf gaat het de laatste maanden steeds beter. Als aanvallende middenvelder liet hij zichzelf al zien bij Feyenoord, tegen Lazio speelde hij als buitenspeler. 'Ik voel me zeker goed. In de beginfase van het seizoen voelde ik me nog niet honderd procent fit. Ik had nog niet zoveel wedstrijden gespeeld als de andere jongens. Maar op een gegeven moment moet je de knop omzetten. Dat heb ik gedaan. Ik ben keihard blijven werken. Ik weet welke kwaliteit ik heb, maar het begint met keihard werken. Daarna komt de kwaliteit naar boven.'

Feyenoord staat momenteel bovenaan in de Champions League-groep en zet in de Eredivisie druk op koploper PSV. De Rotterdammers spelen in de competitie tegen FC Twente en RKC Waalwijk voordat de tweede wedstrijd tegen Lazio wordt gespeeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees hier ook onze tactische analyse:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.