Steijn moet sleutelen voor cruciaal duel met NEC

Reacties

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn kent een aantal onzekerheden voor de hervatting van de Eredivisie, komende zondag bij NEC. Hij dubt nog over zijn keeper en de spitspositie.

Steijn moet sleutelen voor cruciaal duel met NEC

Donderdag dient het beroep van ADO tegen de schorsing van Gino Coutinho. De doelman kreeg in het duel met PSV de rode kaart voor zijn overtreding op de doorgebroken Memphis Depay. Mocht de uitsluiting van één duel gehandhaafd blijven, dan kiest trainer Maurice Steijn tegen NEC voor Robert Zwinkels.

Zwinkels staat daarmee voor zijn rentree bij ADO Den Haag. De dertigjarige keeper liep in november 2012 een ernstige knieblessure op. Een lange revalidatie volgde, waarna hij enkele weken geleden weer volledig fit bij de selectie aansloot.

Behalve de positie onder de lat, moet Steijn ook voorin improviseren. Spits Michiel Kramer is geschorst, terwijl aanvallende middenvelder Mathias Gehrt herstellende is van een gebroken sleutelbeen. 'Het is wat schuiven, maar wat overblijft is een prima groep', zegt Steijn tegen Voetbal International.

'We hebben een goede week in Spanje gehad en zijn klaar voor NEC. We kunnen aardig voetballen, maar daar draait het nu niet alleen meer om. Karakter tonen en willen knokken voor ADO is de basis. Met die instelling gaan we naar Nijmegen.'

Lees in VI een uitgebreid interview met Tom Beugelsdijk, die zich met ADO Den Haag voorbereidt op het cruciale uitduel van zondag met hekkensluiter NEC Nijmegen. Bestel hier het nieuwe nummer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.