Stegeman tekent voor twee jaar bij oude liefde Go Ahead

Reacties

John Stegeman is met ingang van komend seizoen de trainer van Go Ahead Eagles. De huidige coach van Heracles Almelo heeft in Deventer voor twee jaar getekend.

Stegeman tekent voor twee jaar bij oude liefde Go Ahead

'Go Ahead is, net als Heracles Almelo, een club waar ik gevoetbald heb', laat Stegeman weten. 'Bij beide clubs heb ik een heel goed gevoel, ik vind het dan ook een hele mooie uitdaging om bij Go Ahead aan de slag te gaan. Spelers beter maken, het team ontwikkelen en met veel energie samenwerken: vergelijkbaar met mijn werkwijze bij Heracles. Ik ben blij dat er nu duidelijkheid is over mijn toekomst, en uiteraard ga ik het seizoen in Almelo goed afmaken.'

Stegeman en Heracles maakten twee weken geleden bekend dat beide partijen na dit seizoen afscheid van elkaar nemen. Kort daarna meldde Voetbal International al dat de oefenmeester uit Epe de topkandidaat was om aan de slag te gaan in de Adelaarshorst. Woensdagmiddag werd de opmerkelijke stap - van de huidige nummer 12 van de Eredivisie naar de nummer 17 van de Jupiler League - officieel bekendgemaakt.

Bij Go Ahead neemt Stegeman het komend seizoen over van Jan van Staa. De ervaren trainer nam het begin december op zijn beurt over van Leon Vlemmings, die in de zomer was aangesteld. Hij kreeg de Eagles echter geen moment aan de praat, ook onder Van Staa loopt het vooralsnog niet bepaald crescendo. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.