Status Van de Beek ongewijzigd ondanks flink aangepaste basiself Man Utd

Reacties

Manchester United komt met een sterk gewijzigde ploeg aan de aftrap tegen Burnley. Manager Ralf Rangnick houdt desondanks Donny van de Beek op de bank.

Status Van de Beek ongewijzigd ondanks flink aangepaste basiself Man Utd
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Burnley
Burnley

Rangnick moest puzzelen voor het laatste duel van 2021. De absentie van de geblesseerde Paul Pogba en gde eschorste Bruno Fernandes bood op voorhand kansen voor Van de Beek om zich weer eens vanaf de aftrap te kunnen laten zien.

Maar de door Rangnick gekozen oplossing verandert niets aan de status van de voormalig Ajacied. De Duitser opteerde voor zes andere namen in vergelijking met zijn basisploeg tegen Newcastle United, maar Van de Beek was geen van de zes die profiteerde van de mutaties. Hij begint weer op de bank.

In defensief opzicht spelen Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw en Eric Bailly voor Diogo Dalot, Alex Telles en Raphaël Varane. Op het middenveld komt Nemanja Matic in de plaats van Fred, terwijl voorin Jadon Sancho en Edinson Cavani Marcus Rashford en Bruno Fernandes aflossen als basiskrachten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer D. van de Beek
Meer over D. van de Beek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.