Stam heeft Van der Heijden en Ayoub niet nodig in Israël

Reacties

Feyenoord reist deze dinsdag met 21 spelers af naar Israël voor de return in de play-offs van de Europa League tegen Hapoel Be'er Sheva. In die selectie is geen plek voor Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub.

Stam heeft Van der Heijden en Ayoub niet nodig in Israël
Hapoel Be'er Sheva
Hapoel Be'er Sheva
0 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Het duo ontbrak vorige week ook al tijdens het heenduel met de Isräeliërs, dat Feyenoord met 3-0 won. Voor Van der Heijden was het de eerste keer dat hij dit seizoen niet bij de wedstrijdselectie zat. In de vijf eerste wedstrijden van het seizoen begon de 31-jarige verdediger nog in de basis.

Dat Van der Heijden afgelopen donderdag ontbrak in de wedstijdselectie, had volgens trainer Jaap Stam niets te betekenen voor de toekomst. Desondanks is de linkspoot er nu weer niet bij. De voormalig speler van Ajax, Vitesse en Willem II heeft er geen geheim van gemaakt te willen vertrekken uit De Kuip.

Dat Ayoub niet bij de selectie zit, is inmiddels alweer voor de vijfde keer dit seizoen. De 25-jarige middenvelder mocht alleen tegen SC Heerenveen een half uur meedoen als invaller. Behalve Ayoub ontbreken ook de langdurig geblesseerde spelers nog, zoals Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Sven van Beek.

De volledige selectie:

Vermeer, Bijlow, Marsman; Karsdorp, Ié, Botteghin, Johnston, Geertruida, Haps, Malacia; Kelly, Fer, Tapia, Burger, Kökcü, El Bouchataoui; Sinisterra, Narsingh, Bannis, Berghuis, Larsson.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.