Stadion-dj door het stof na kerstklassieker: 'Dit was duidelijk niet grappig'

Reacties

In Engeland is men onverbiddelijk zodra men komt aan de traditie. De dj van Northampton Town dacht daarom dat het een goed idee was om een kerstklassieker te draaien, maar dat viel niet in goede aarde.

Stadion-dj door het stof na kerstklassieker: 'Dit was duidelijk niet grappig'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Britten doen massaal mee aan een challenge: Whamaggedon. Dat houdt in dat je het lied Last Christmas van Wham tot tenminste kerstavond niet mag luisteren. Nietsvermoedend zaten duizenden deelnemers in Northampton voor de thuiswedstrijd tegen Portsmouth klaar, toen hun challenge enkele momenten later volledig in duigen viel.

De ongelukkige beslissing om het lied te draaien, kwam voort uit een grap. Dat viel niet in goede aarde. De dj van dienst moest zelfs publiekelijk excuses maken. 'Ik heb nooit geweten dat de mensen het zó serieus namen', sprak hij bij de BBC.

'Ik gaf er een draai aan, omdat ik dacht dat het grappig zou zijn', vervolgde hij zijn betoog. Inmiddels moet de dj op de blaren zitten. 'Ik heb zevenduizend mensen uit het spel gegooid, omdat ze niet de kans kregen het nummer te mijden. Het is duidelijk dat dat niet grappig is. Het spijt me voor alle mens wiens kerst ik geruïneerd heb.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.