Stadion Arnhem trekt zich terug uit gesprekken met Vitesse

Reacties

Michael van de Kuit heeft zich, in ieder geval voor dit moment, teruggetrokken als mogelijke redder in nood voor Vitesse. De eigenaar van de Nedstede groep, waarvan Gelredome onderdeel is, hield een slecht gevoel over aan een gesprek met Paul van der Kraan.

Stadion Arnhem trekt zich terug uit gesprekken met Vitesse
© Pro Shots

Van der Kraan (ex-FC Twente) is als adviseur teruggekeerd bij Vitesse, de club waar hij tussen 2004 en 2012 algemeen directeur van was. Officieel zou hij pas per 1 april beginnen, maar de bestuurder is alvast aan de slag gegaan en heeft inmiddels gesproken met een vertegenwoordiger van Nedstede. Van de Kuit is niet blij met wat daar verteld werd.

Van de Kuit maakte eerder deze maand aan de KNVB bekend dat hij Vitesse van de ondergang wilde redden. Hij dacht dat er na het gesprek met Van der Kraan direct spijkers met koppen geslagen konden worden, maar kreeg te horen dat er meer kandidaten zijn en dat er binnenkort een mogelijkheid zou komen om zichzelf te presenteren.

Dat is bij Van de Kuit in het verkeerde keelgat geschoten. Vitesse is schriftelijk op de hoogte gebracht dat Nedstede zich voorlopig terugtrekt. Van de Kuit heeft nog altijd interesse om Vitesse over te nemen, maar geeft aan hierover niet meer op deze manier met de huidige leiding in gesprek te willen.

Eerder liet Van de Kuit tegenover VI al zijn frustratie over de gang van zaken blijken: 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.