St. Juste maakt indruk, maar krijgt meteen forse domper te verwerken

Reacties

Jeremiah St. Juste heeft bij zijn eerste wedstrijd voor FSV Mainz 05 een forse tegenvaller te verwerken gekregen. In het uitduel met SC Freiburg (3-0 nederlaag) moest de van Feyenoord overgekomen verdediger gewisseld worden nadat zijn schouder wéér uit de kom schoot.

St. Juste maakt indruk, maar krijgt meteen forse domper te verwerken

St. Juste beleefde een vervelend déjà vu bij zijn officiële Bundesliga-debuut voor FSV Mainz 05. In de tachtigste minuut greep de verdediger, die deze zomer voor negen miljoen euro overkwam van Feyenoord, naar zijn rechterschouder. Het was diezelfde schouder waar hij begin 2018 ook al aan geopereerd moest worden. Hij miste destijds het gehele slot van het Eredivisie-seizoen 2017/18 bij Feyenoord. Ook in het seizoen 2018/19 had de verdediger kort last van schouderklachten. 

'De schouder van Jeremiah is kort uit de kom geschoten. De exacte diagnose maken we de komende dagen', stelde coach Sandro Schwarz tegenover Kicker. De 22-jarige verdediger kende tot het moment van zijn blessure een prima optreden in Freiburg. Extra vervelend was dat St. Juste tien minuten voor tijd bij een 0-0 stand naar de kant ging en vanaf de zijkant moest toezien hoe zijn ploeg in de laatste tien minuten nog drie treffers om de oren kreeg.

'Jeremiah speelde een uitstekende wedstrijd en hopelijk is hij niet al te lang uitgeschakeld. Onze selectie is al erg smal', hoopte ook ploeggenoot en goede vriend Jean-Paul Boëtius, die daarmee verwijst naar de langere blessures van Stefan Bell, Jean-Philippe Mateta en Dong-Won Ji. Coach Schwarz was net als Boëtius ook zeer te spreken over het debuut van St. Juste. 'Hij heeft laten zien hoe snel hij is en hoeveel sprongkracht hij heeft. Hopelijk valt het mee.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.