Spurs ondanks valse start naar halve finale FA-Cup

Tottenham Hotspur heeft zich ten koste van Fulham geplaatst voor de halve finale van de FA-Cup. De Spurs bogen na rust een 0-1 achterstand om in een 3-1 zege.

Bobby Zamora zette de bezoekers na een kwartier spelen op aangeven van Damien Duff verrassend op voorsprong. Tottenham kwam deze klap pas na rust te boven.

Binnen een minuut na rust trok David Bentley de stand met een mooi afstandsschot gelijk. Daarmee was meteen het grootste verzet van de Cottagers gebroken. Op aangeven van Bentley tikte invaller Roman Pavlyuchenko nog binnen het uur de 2-1 binnen. Spits Eidur Gudjohnsen zorgde niet veel later voor de beslissende 3-1.

In de halve finale treffen de Spurs de hekkensluiter in de Premier League, Portsmouth.