Sprookjeshuwelijk Klopp en Liverpool krijgt mogelijk langdurig vervolg

Reacties

Het sprookjeshuwelijk tussen Jürgen Klopp en Liverpool duurt waarschijnlijk nog even voort. De Duitse trainer gaat met The Reds om de tafel om zijn contract te verlengen. Dat loopt nu nog door tot 2024.

Sprookjeshuwelijk Klopp en Liverpool krijgt mogelijk langdurig vervolg
Liverpool
Liverpool
2 - 0
Villarreal
Villarreal

Mike Gordon, voorzitter van de investeringsgroep die eigenaar is van Liverpool, was woensdagavond op Anfield om de halve finale tegen Villarreal te zien (2-0 zege). Gordon was overgevlogen uit Boston. Daar trof hij Klopp's agent Marc Kosicke, met wie hij volgens The Guardian een afspraak had om over een nieuw contract te spreken.

De eigenaren van Liverpool zouden hopen de 54jarige oefenmeester langer bij de club te houden. Klopp wordt door hen verantwoordelijk gehouden voor de grote wederopstanding van de topclub, waar hij sinds oktober 2015 de scepter zwaait.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Onder leiding van Klopp won Liverpool ongeveer alles wat er te winnen viel. The Reds werden voor het eerst sinds 1990 kampioen van Engeland, veroverden de Champions League en het WK voor clubteams. Ook de League Cup en de Europese Super Cup werden aan het prijzenkabinet toegevoegd.

De Champions League- en Europa League-finale werden ook nog verloren, net als de Community Shield, terwijl de FA Cup nog op het lijstje staat. In dat toernooi haalde Liverpool dit jaar echter de finale. Op Wembley wacht Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.