Spontaan bezoek Koeman geeft Weghorst nieuwe Oranje-hoop

Reacties

Wout Weghorst staat te trappelen zich weer in Oranje te laten zien. Een ongeplande ontmoeting met Ronald Koeman in Portugal heeft de spits van VfL Wolfsburg hoop gegeven.

Spontaan bezoek Koeman geeft Weghorst nieuwe Oranje-hoop

Koeman zag deze week tijdens zijn vakantie in Portugal toevallig een speler in een trainingspak van VfL Wolfsburg voorbijlopen in Almancil. De bondscoach besefte dat de Duitse club er zijn tenten had opgeslagen en maakte van de gelegenheid gebruik om Weghorst te spreken.

'Het was super dat hij is langsgekomen', zei Weghorst in Kicker over het spontane bezoek van Koeman. 'We hebben gesproken, ook over het Nederlands elftal.' De spits is sinds zijn derde interland in juni niet meer geselecteerd.

Weghorst kreeg van Koeman het gevoel zeker niet uit beeld te zijn voor een Oranje-uitnodiging. 'Ik moet op dezelfde weg verdergaan', zegt de spits, die na zijn transfer van AZ naar Wolfsburg zijn draai snel heeft gevonden in de Bundesliga. 'Ik speel alle wedstrijden. Dat is super voor mijn ontwikkeling.'

'Het gaat beter en beter', aldus Weghorst, die zijn zeven doelpunten in Duitse dienst kan aandragen als bewijs. 'Hopelijk komt er snel weer een kans dat ik mezelf in Oranje mag laten zien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.