'Spits Bob Peeters van Vitesse naar Millwall'

Het vertrek van aanvaller Bob Peeters bij Vitesse lijkt nabij. De Arhemse club is het met het Engelse Millwall al eens over de transfersom, meldt De Limburger. De Belgische spits reist op maandag met zijn zaakwaarnemer naar Londen om de deal rond te maken.

'Spits Bob Peeters van Vitesse naar Millwall'

Het contract van de 29-jarige Peeters in het Gelredome loopt nog drie seizoenen door, maar de Belg is één van de spelers die bij Vitesse te zwaar op de begroting drukken en daarom mag vertrekken. Ook Dragoslav Jevric en Didier Martel staan nadrukkelijk in de etalage.

Met Bob Peeters werd de gehele zomer danig geleurd, hetgeen bij de spits begin juli nog danig in het verkeerde keelgat schoot. 'Ik begrijp best dat de club moet saneren, maar ik ga echt niet bij zo maar een willekeurige club tekenen', aldus de Belg toen.

Eind vorige maand leek de spits ver met AA Gent in zijn vaderland België. Die overgang ketste echter af op het hoge salaris van de spits. Zelfs huur was niet mogelijk. 'Hij heeft een vrij duur contract en dat kunnen wij niet aan, tenzij Vitesse tachtig procent van de kosten zou dragen', aldus Gent-voorzitter Ivan De Witte.

Millwall, dat een reputatie met zich meedraagt vanwege z'n gewelddagige supporters, komt uit in de Engelse First Division. De ploeg uit London staat na twee wedstrijden echter aan kop.

Bekijk hier al onze video's