Speelster PSG aangehouden na aanval gemaskerde mannen op ploeggenoot

Reacties

Paris Saint-Germain heeft woensdag via de officiële kanalen bevestigd dat speelster Aminata Diallo (links op de foto) door de politie van Versailles is aangehouden. Diallo wordt verhoord vanwege een overval van gemaskerde mannen op haar teamgenote Kheira Hamraoui (rechts op de foto).

Speelster PSG aangehouden na aanval gemaskerde mannen op ploeggenoot
© Pro Shots

Hamraoui werd vorige week donderdag na een door PSG georganiseerd feestje in een auto aangevallen door gemaskerde mannen. Diallo zat in die auto achter het stuur en werd vergezeld door nog een andere teamgenoot. De gemaskerde mannen zouden Hamraoui uit de auto hebben getrokken en vervolgens met een metalen staaf op haar benen hebben geslagen. De speelster van PSG liep diverse verwondingen op.

De middenvelder was logischerwijs dinsdag niet aanwezig bij de Champions League-wedstrijd van PSG tegen Real Madrid. Diallo stond in de basis op de positie waar Hamraoui doorgaans speelt. PSG meldt dat in het onderzoek naar de aanval op Hamraoui Diallo woensdag door de politie thuis is aangehouden.

De speelster wordt volgens L'Équipe ervan verdacht betrokken te zijn bij de aanval op haar teamgenote. PSG meldt in het statement dat de beveiligingsmaatregelen rond de spelers van de club zijn verscherpt naar aanleiding van de overval.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.