Speech 'Feestvarken' Haar mist uitwerking niet bij Jong AZ

Reacties

Martin Haar heeft de spelers van Jong AZ zondagochtend voor de feestwedstrijd tegen VVSB op geheel eigen wijze toegesproken. De trainer van de Alkmaarse beloften liet daarmee zijn waardering blijken voor het feit dat de titel zes wedstrijden voor het einde al binnen is.

Speech 'Feestvarken' Haar mist uitwerking niet bij Jong AZ

Jong AZ werd zaterdag kampioen zonder dat het zelf in actie hoefde te komen, omdat De Treffers met 2-2 gelijkspeelde tegen Barendrecht. Komend seizoen is de ploeg van Haar daardoor te bewonderen in de Jupiler League.

Het thuisduel met VVSB van zondagmiddag werd daarom niet een kampioenswedstrijd, maar een feestwedstrijd. Dat was voor Haar reden getooid met hoed en varkensneus zijn selectie toe te spreken.

'Wij zijn de hele dag het feestvarken, maar dan ook de hele dag. Dat is ongelooflijk, toch?', zei Haar tijdens zijn kampioenspeech. 'AZ-beloften flikt het gewoon. Dus ik zeg: hoed af voor jullie allemaal. Jullie zijn een stelletje klasbakken!'

De spelers van Jong AZ maakten de woorden van trainer waar door VVSB in eigen huis met 7-0 opzij te zetten. Met 69 punten uit 29 duels hebben de Alkmaarders nu 23 punten meer dan nummer twee GVVV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.