Sparta-leiding buigt zich over precaire situatie

Komende week gaat de leiding van Sparta Rotterdam zich buigen over de sportieve malaise. 'Uit het gesprek volgen wel of geen consequenties.'

Sparta-leiding buigt zich over precaire situatie

Na de nederlaag tegen Excelsior is Sparta afgezakt naar de laatste plaats in de Eredivisie. Bovendien stelde de Kasteel-club het eigen record scherper door na tien duels nog zonder zege te zijn.

'Dit valt niet alleen trainer Gert Aandewiel aan te rekenen', weigerde algemeen directeur Peter Bonthuis in gesprek met RTV Rijnmond de coach als schuldige aan te wijzen.

Maar de teleurstellende seizoensstart staat deze week wel op de agenda bij ene onderhoud van de clubleiding. 'Uit het gesprek volgen wel of geen consequenties. Vager kan ik het niet houden', aldus Bonthuis.

Aandewiel was na afloop van de met 4-3 verloren derby aangeslagen. De coach, bezig aan zijn eerste seizoen bij Sparta, sprak over een mokerslag. 'Het gaat om de positie van Sparta en niet om die van mij. Ik ben wel verantwoordelijk voor de resultaten. Maar het is nog te vroeg om mezelf iets te verwijten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen