Spartak Moskou wil na De Zeeuw ook Carcela halen

Demy de Zeeuw kan bij Spartak Moskou binnenkort gezelschap verwachten van Mehdi Carcela. De Russische grootmacht heeft zich bij Standard Luik gemeld voor de Marokkaans international (22), die in België opgroeide.

Spartak Moskou wil na De Zeeuw ook Carcela halen

Pierre François, directeur van Standard, bevestigt in Belgische media de interesse van Spartak Moskou, dat een bod voorbereidt van naar verluidt zeven miljoen euro. 'Maar een akkoord kan ik nog niet bevestigen', zegt hij.

Carcela haalde eind vorig seizoen het nieuws in de kampioenswedstrijd van RC Genk tegen Standard Luik. In dat duel kreeg de middenvelder een schop in zijn gezicht van tegenstander Chris Mavinga. Daarbij liep hij onder meer een neus- , jukbeen- en kaakbreuk op en verloor vijf tanden.

Zelf liet Carcela zich ontvallen vooral vanwege de financiële voorwaarden te voelen voor een overstap naar de Premjer Liga. 'Zo'n aanbieding kun je niet weigeren', reageert Carcela's vader Francisco tegen Sudpresse. 'Geld is héél belangrijk in de carrière van een voetballer.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's