Spartak geeft hoog op van Promes: 'Hij is vergelijkbaar met Ronaldo'

Reacties

Quincy Promes (29) is met hoge verwachtingen binnengekomen bij Spartak Moskou. De Russische club verwacht nog jaren plezier te hebben van de Oranje-international.

Spartak geeft hoog op van Promes: 'Hij is vergelijkbaar met Ronaldo'
© Pro Shots

Technisch directeur Dmitry Popov ziet geen sportieve risico's, die werden geopperd na de terugkeer van de aanvaller gezien diens leeftijd, transfersom en hoge salaris. 'Wat zijn motivatie betreft, we zouden Promes nooit hebben teruggehaald als we zijn karakter niet zouden kennen. Hij is iemand die een hekel heeft aan verliezen', zegt Popov in het Russische Championat.

In de ogen van Popov is de leeftijd van Promes geen enkel bezwaar. 'Het maakt niet uit of hij 31, 32, of 33 is. Hij is te vergelijken met Cristiano Ronaldo. Die was 33 toen Juventus meer dan honderd miljoen euro voor hem betaalde. En hij betaalt dat terug met zijn goals. Promes en Ronaldo hebben dezelfde persoonlijkheid. Promes kan zonder twijfel nog twee, drie jaar en misschien wel langer op een hoog niveau door.'

Promes heeft afgelopen zondag zijn rentree gemaakt voor Spartak Moskou. Ondanks enkele trainingen speelde hij negentig minuten tegen Rubin Kazan, dat met een 0-2 zege het feestje van de aanvaller verpestte. Zondag staat het duel met Krasnodar op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.