Sparta ziet kans op terughalen Cássio Ramos groeien

Voor Sparta Rotterdam begint de tijd te dringen in de zoektocht naar een nieuwe keeper. PSV-doelman Cássio Ramos komt steeds meer in beeld bij de Kasteelclub.

Sparta ziet kans op terughalen Cássio Ramos groeien

Trainer Frans Adelaar wil nog voor de start van de competitie naast Cor Varkevisser en Mathijs Donatz nog een andere keeper tot zijn beschikking hebben. Cássio Ramos was de eerste optie voor Sparta. Maar de Braziliaan, die afgelopen seizoen als huurling actief was op Het Kasteel, koos ervoor voor zijn kans te gaan bij PSV.

Ondanks de afwijzing heeft Sparta de hoop op Cássio niet opgegeven. 'Hoe langer het bij ons duurt, hoe groter de kans is dat hij weer in beeld komt', zei technisch manager Richard Grootscholten in het Algemeen Dagblad. 'Cássio wil zijn kans wagen, maar als blijkt dat hij geen eerste doelman bij PSV wordt, kan hij naar ons. Tenzij wij dan al een keeper hebben vastgelegd.'

Sparta bekijkt Aleksander Seliga als optie voor de vacature. De Sloveense keeper kwam op het Rotterdamse radar na zijn stage bij SC Heerenveen. De 29-jarige doelman staat nog onder contract bij NK Celje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen