Sparta zet in op bijzondere transfer voor familie Baas

Reacties

Sparta Rotterdam aast op de komst van Julian Baas. Met een overstap van Excelsior zou de middenvelder in ieder geval een deel van zijn familie heel erg gelukkig maken.

Sparta zet in op bijzondere transfer voor familie Baas
© Pro Shots

Baas (21) zat als jonge jongen geregeld als toeschouwer op Het Kasteel. Zijn vader komt van Spangen en heeft, net als een aantal andere familieleden, een seizoenkaart bij Sparta. Vorig jaar vertelde Baas daar richting de derby tussen Sparta en Excelsior nog over aan VI.

Mogelijk gaat Baas nu aan de slag bij de favoriete club van zijn vader, want Sparta probeert de middenvelder binnen te halen. Er liggen echter nog meer kapers op de kust: gezien het contract van Baas bij Excelsior afloopt én de middenvelder onlangs debuteerde in Jong Oranje, is dat natuurlijk ook niet verrassend. Sparta hoopt een streepje voor te hebben.

Baas werd opgeleid bij Excelsior en speelde tot dusver 143 wedstrijden in het eerste elftal van de Kralingers, waarvan 26 in het lopende seizoen. Met zijn ploeg strijdt hij dit seizoen tegen degradatie uit de Eredivisie.

Metinho
Sparta-coach Jeroen Rijsdijk hoopt komend seizoen ook Metinho te kunnen opstellen op het middenveld. De Congolese Braziliaan wordt dit seizoen gehuurd van de City Football Group en was zaterdag nog uitblinker tegen Fortuna Sittard. Lees daar in onderstaand PRO-stuk meer over:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.