Sparta pakt door met derde contractverlenging in een week tijd

Reacties

Sven Mijnans heeft maandag een nieuw contact ondertekend bij Sparta Rotterdam. De middenvelder had een verbintenis tot de zomer van 2022, maar Mijnans ligt nu tot medio 2024 vast bij de Rotterdammers.

Sparta pakt door met derde contractverlenging in een week tijd
© Pro Shots

Mijnans is na keeper Maduka Okoye, die werd gelinkt aan AZ, en aanvaller Emanuel Emegha de derde Spartaan in een week tijd die met de club een nieuw verbeterd contact overeengekomen is. Okoye ging een verbintenis aan tot de zomer van 2025 en Emegha tekende net als Mijnans bij tot medio 2024.

Mjinans maakte in de zomer van 2018 de overstap van amateurclub Spijkenisse naar Sparta, waar hij via de A1 en de beloften doorstroomde naar het eerste elftal. Vorig seizoen debuteerde de middenvelder in de hoofdmacht en veroverde ook direct een basisplek. Trainer Henk Fraser deed in 33 officiële duels een beroep op Mijnans.

Directeur voetbalzaken Henk van Stee van Sparta is verheugd met de derde contractverlenging in korte tijd. 'Sven heeft zich goed ontwikkeld. Eigenlijk doorloopt hij het voetbalpad volgens het boekje en nu is het belangrijk dat de volgende stappen worden gezet. Werken aan een onomstreden basisplaats en van daaruit van grote waarde zijn voor het team. Als we dat samen bereiken kan hij van daaruit weer werken aan zijn volgende doelen', aldus Van Stee op de clubsite van Sparta.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.