Sparta haalt eerste versterking voor nieuwe seizoen op bij Feyenoord

Reacties

Sparta Rotterdam heeft Mike Kleijn voor vier jaar vastgelegd. De negentienjarige aanvoerder van Feyenoord Onder-21 is de eerste Sparta-aanwinst voor het nieuwe seizoen.

Sparta haalt eerste versterking voor nieuwe seizoen op bij Feyenoord
© Pro Shots

Kleijn komt transfervrij over van Feyenoord, waar zijn contract afloopt. De middenvelder (die ook als linksback uit de voeten kan) speelt al sinds zijn zesde in de jeugdopleiding van de landskampioen. Een doorbraak in het eerste elftal zat er echter niet in voor de Bredanaar.

Na dit seizoen gaat Kleijn elders in Rotterdam verder. Sparta heeft de jeugdinternational binnengehaald. 'Wij denken dat Mike een belangrijke rol kan gaan spelen in de toekomst', zegt technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubsite. 'Bij Feyenoord staat hij goed aangeschreven en maakte hij op ons ook een goede indruk in de wedstrijden die we van hem bekeken hebben. Ondanks zijn negentien jaar is hij al aanvoerder van het hoogste jeugdelftal. Daarnaast kan Mike op zowel het middenveld, voornamelijk als een ‘acht’, en als linksback uit de voeten, wat hem multifunctioneel maakt. We zijn blij Mike volgend seizoen welkom te heten bij Sparta.'

Eerder werd bekend dat Sparta ook in de race is voor Julian Baas van Excelsior en Mohamed Nassoh van Jong PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.