Sparta bereikt akkoord en houdt grote publiekslieveling in Spangen

Reacties

Koki Saito speelt ook volgend seizoen voor Sparta Rotterdam. De 21-jarige Japanner wordt nog een seizoen gehuurd van Lommel SK, dat onderdeel is van de City Football Group.

Sparta bereikt akkoord en houdt grote publiekslieveling in Spangen
© Pro Shots

Saito kwam afgelopen zomer op huurbasis naar Het Kasteel en veroverde daar al razendsnel de harten. In de eerste weken van het seizoen gebruikte trainer Maurice Steijn de dribbelaar nog voornamelijk als invaller, omdat hij moest wennen aan de fysieke standaard bij Sparta.

Toen dat eenmaal gelukt was, groeide Saito uit tot onbetwiste basisspeler. In dertig wedstrijden voor Sparta was hij goed voor zeven goals en vijf assists. Met zijn dribbels en zijn rendement speelde Saito zo een belangrijke rol in het knappe seizoen van Sparta, dat nog altijd in de race is voor Europees voetbal.

De club wilde Saito dan ook graag behouden. Maandag meldt Sparta dat er een akkoord is bereikt met Lommel en de City Group over een verlenging van de huurperiode. Saito speelt daardoor ook volgend seizoen in het rood-wit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.